apartmani  1

АКТУЕЛНО ОД МАРШАЛ ТРАВЕЛ - ПЕХЧЕВО

Незаборавен  викенд во   Пехчево  по  најповолни цени   од  450 денари  од вечер за лице  во  апартмани  SQUARE во  центарот во Пехчево

Викед во Пехчево
motel divine

АКТУЕЛНО ОД МАРШАЛ ТРАВЕЛ - ПЕХЧЕВО

Маршал  Травел ви  нуди  промотивни цени  за празникот Илинден .Поминете   викенд во мотел  Дивине  равна река Пехчево  полу пансион 1100 денари  за двајца  а полн пасион за двајца 1600 денари .Вкусете до домашното  традиционално  јадење  мирисот  на домашното  лепче извадено од  фурна и  свежа пастрмка  во тава  .Ужајте во  чиста и  недопрена природа  почуствувајте  го свежиот  воздух и тоа само на ова место  МОТЕЛ ДИВИНЕ  РАВНА  РЕКА  ПЕХЧЕВО

 

Понуда од Мотел Дивине Равна Река Пехчево

МАРШАЛ ТРАВЕЛ - Пехчево

Агенција која е најдобра во источниот дел на Македонија, организира:

avtobus

Нудиме превоз со високотуристички автобуси

Туристичка агенција МАРШАЛ ТРАВЕЛ орг...

Read More

ДОСТАВЕТЕ МАИЛ, ДОБИВАЈТЕ ПРОМОЦИИ